Workshops


Workshops zijn ideaal om kennis te maken met yoga of juist te diepte in te gaan en een bepaalde asana uit te diepen of te werken met een thema. De workshops zijn voor iedereen toegankelijk en kunnen op elk niveau worden aangepast zodat je binnen je grenzen wordt uitgedaagd!

 

YOGASPIRE biedt zelf regelmatig workshops aan, maar is ook beschikbaar om een workshop te verzorgen tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, teamdag, een evenement, een vriendendag of vrijgezellenfeestje. De workshop kan op locatie worden verzorgd of er kan geholpen worden bij het verzorgen van een locatie. In overleg kan een mooie workshop worden samengesteld voor uw doel. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een offerte.

 

Heb je een yogastudio en ben je opzoek naar leuke, interessante of uitdagende workshops voor in je studio? YOGASPIRE biedt vele workshops aan, een voorbeeld is de inversion-workshop en de backbending-workshop. Maar ook workshops om een persoonlijke practise te ontwikkelen, of de zonnegroet foundations zijn mogelijkheden.

In de workshops wordt gewerkt met een combinatie van yin en yang waarbij verschillende stretch technieken worden toegepast (zoals PNF) om het lichaam en de spieren te laten ontspannen en meer bewegingsruimte en vrijheid te creëren. Daarnaast zal een stukje kracht worden opgebouwd op een leuke en speelse manier om de lichaamsstabiliteit te verbeteren. De balans tussen ontspanning en kracht is essentieel om sommige houdingen (asana’s) op een goede, veilige en speelse manier te proberen.

Voor meer informatie of vragen, neem contact met mij op via info@yogaspire.nl .