Social Media


Follow Yogaspire on FACEBOOK:

 

 

YogaSpire

Yoga bij YOGASPIRE draait om de balans tussen kracht en ontspanning, beweging en stilte, lichaam en geest. Door het verbinden van de ademhaling met beweging kan er rust ontstaan in lichaam en geest. De lessen bij YOGASPIRE zijn down-to-earth, met een nadruk op ademhaling, kracht en dynamiek. In de lessen wordt veel aandacht besteed aan een goede alignment (houding) in de verschillende asana’s. Daarnaast wordt er op een leuke manier gewerkt aan kracht, souplesse en uithoudingsvermogen voor een gezond en fitter lichaam. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk! Er zullen altijd opties worden aangeboden zodat je op je eigen niveau kunt bewegen, en zodat iedereen wordt uitgedaagd.
YogaSpire
YogaSpire is at Joy of Yoga. Yoga in Deurne.March 17th, 2018 at 11:10pm
Een klein stukje van de Flow van deze week waarin we langzaam opbouwden naar de bird of paradise (svarga dvijasana). Een mooie houding die veel vraagt, een goede balans, krachtige benen, ruimte in de schouders en heupen en natuurlijk een zachte en diepe adem!

Door de flow langzaam op te bouwen kan iedereen toewerken naar de houding en de adem verdiepen. Zo mooi als leerlingen zichzelf overtreffen!
YogaSpire
YogaSpire
YogaSpireMarch 17th, 2018 at 11:10pm
Maak jij tijd voor je zelf om te ontspannen en je gelukkig te voelen? Ik kom tot rust op mijn yoga mat en probeer daar elke dag tijd voor te maken (en dat lukt niet altijd 😉). Als yogadocent help ik jou graag om ook meer rust en blijdschap te vinden in je zelf!

Vanavond begeleid ik twee lessen bij Joy of Yoga. Yoga in Deurne. Van 18.45-20.15 ashtanga Mysore style en van 20.30-21.45 vinyasa flow. Tot op de mat?