Social Media


Follow Yogaspire on FACEBOOK:

 

 

YogaSpire

Yoga bij YOGASPIRE draait om de balans tussen kracht en ontspanning, beweging en stilte, lichaam en geest. Door het verbinden van de ademhaling met beweging kan er rust ontstaan in lichaam en geest. De lessen bij YOGASPIRE zijn down-to-earth, met een nadruk op ademhaling, kracht en dynamiek. In de lessen wordt veel aandacht besteed aan een goede alignment (houding) in de verschillende asana’s. Daarnaast wordt er op een leuke manier gewerkt aan kracht, souplesse en uithoudingsvermogen voor een gezond en fitter lichaam. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk! Er zullen altijd opties worden aangeboden zodat je op je eigen niveau kunt bewegen, en zodat iedereen wordt uitgedaagd.
YogaSpire
YogaSpire shared Joy of Yoga. Yoga in Deurne's post.May 26th, 2018 at 11:53am
Zaterdag 26 mei - Workshop achteroverbuigingen!!

Als je meer diepgang, kennis en advies wilt over hoe je meer vreugde en comfort kan vinden in achteroverbuigingen, doe dan mee met deze workshop πŸ™‚

Voor meer info:
https://www.joyofyoga.nl/workshops/10-workshops/91-workshop-back-bending
YogaSpire
YogaSpire shared Joy of Yoga. Yoga in Deurne's post.May 26th, 2018 at 11:53am
Volgende week! Alle ins & outs over de zonnegroet. Nog 2 plekjes, wie doet er mee? πŸ™‚
YogaSpire
YogaSpire is at Joy of Yoga. Yoga in Deurne.May 26th, 2018 at 11:53am
Een klein stukje van de Flow van deze week waarin we langzaam opbouwden naar de bird of paradise (svarga dvijasana). Een mooie houding die veel vraagt, een goede balans, krachtige benen, ruimte in de schouders en heupen en natuurlijk een zachte en diepe adem!

Door de flow langzaam op te bouwen kan iedereen toewerken naar de houding en de adem verdiepen. Zo mooi als leerlingen zichzelf overtreffen!
YogaSpire